Kaikki mitä luon ja tarjoan näkyväksi muille, on sieluni tuotosta, ne ovat minun puutarhani siemeniä ja kukintoa.
Kun pidän oman puutarhani hyvinvoivana, tiedän siitä riittävän siemeniä tarjottavaksi myös muille.
On jokaisen valinta haluaako kylvää nämä saamansa siemenet.
Ketään kun ei voi pakottaa, paitsi ehkä Pohjois-Koreassa.

Jokaisella meillä on oma sielunpuutarhamme,
kun tarjottu siemen resonoi, sen sisältämä tieto sytyttää inspiraatiomme liekin, antaen meille voiman, jonka tarvitsemme omaan hedelmälliseen kasvuumme.

Me päätämme mitä puutarhassamme versoo,
jos jotkut kukat ovat olleet aikanaan ’ihan söpöjä’, mutta eivät enää palvele ihanteitamme, voimme poistaa ne, se ei tarkoita, että nuo kukkaset itsessään olisivat huonoja tai täysin matoisia. Ne voivat sopia mainiosti jonkun toisen puutarhaa koristamaan.

Uteliaisuus on paheeni ja on pakko myöntää, että joskus katseeni ja mieleni harhautuu ihastelemaan näitä toisten ulkoisesti täyteläisiä ja loisteliaita luomuksia. Kaikkea mitä maailman ihmeellisyyksiä ja yleellisyyksiä niihin onkaan istutettu.

Jos me haluamme keskittyä enemmän siihen, mitä muut tekevät, emmekä pidä omaa puutarhaamme arvossa ja terveenä, rikkaruohot ottavat vallan ja tukahduttavat elämän kaikesta luomastamme kauniista ja arvokkaasta.
Voimme korjata tämän vain keskittymällä takaisin omiin puutarhoihimme, kitkemällä sen, mikä ei ole hyväksi, ja ravitsemalla sitä, minkä tahdomme kukoistavan.

Olen temperamenttinen, välillä sähisen kuin kissa, isken kuin kyy tai yksinäni ulvon surujani suden lailla, mutta aina kun olemme katkeria, ylimielisiä, häpeämme, syyttelemme tai tuomitsemme muita, tuhoamme omaa puutarhaamme, emme heidän.
Olemme aina vastuussa vain omastamme = karma.
Me itse valitsemme, kuinka reagoimme toisten henkilöiden valintoihin. Vastaus saapuu rakkauden, hyvinvoinnin, levollisuuden ja rauhan kautta. Reaktiot syntyvät pelon, riittämättömyyden ja erillisyyden tunteen vallassa.

Ei kukaan meistä ole täydellinen, kaikilla kasvaa puutarhoissamme myös rikkaruohoja ja joinakin päivinä niissä pörrää enemmän äkäisiä ampiaisia, mutta kun muistamme keskittyä omiin puutarhoihimme, mikään sinne kuulumaton ei voi ottaa sitä valtaansa, näin pystymme jatkossakin tarjoamaan muille kukoistuksen siemeniä, joista aikanaan voi kasvaa jotain erityisen vahvaa ja kaunista.
Meidän perintömme.

Love X

Peter Ries X Rising Flow
https://youtu.be/6g5ei1mSA24